9 tips om catering in Almere goed te regelen

Op zoek naar buffetcatering voor een feestje?

Uw feest plannen en het moeilijk vinden om een ​​cateraar in Almere te kiezen? Weet u niet zeker hoe u catering moet bestellen? Weet niet wat te bestellen? Wees niet bang! Vind alle antwoorden op uw prangende vragen en kies de beste catering in Almere voor uw evenement. Hier zijn 9 nuttige tips om uw feest soepel en succesvol te laten verlopen.

Buffet Catering Tip 1 – Kies het juiste menu

Het juiste buffet catering menu is essentieel voor elk feest. Van smaakvoorkeuren tot speciale dieetwensen, er is veel te overwegen bij het kiezen van een menu dat het meest geschikt is voor al uw gasten.

Zorg er indien nodig voor dat de cateraar waar u bestelt Halal-gecertificeerd is. Als een van uw gasten vegetarisch is, zorg er dan voor dat er gerechten uit het buffet-cateringmenu zijn die vegetarische opties bieden.

Experimenteer met verschillende internationale smaken voor smaak en voorkeuren. Menu’s voor buffetcatering bieden vaak een variërende verscheidenheid aan gerechten van over de hele wereld. Internationaal, Thais, Indiaas, Vietnamees, Japans en zoveel meer, de selectie is nooit eindigend.

Buffet Catering Tip 2 – Ruimte

Menu’s voor buffetcatering bieden vaak een volledige configuratie. De cateraar in Almere zal bezorgen en blijven om uw eten klaar te maken. Ze zullen ook zorgen voor de nodige apparatuur voor de maaltijd, inclusief buffettafels met plinten, komfoor, serviesgoed en serviesgoed / bestek. Buffetcatering is geweldig voor plaatsen met ruimte, dus zorg ervoor dat er een toegewezen ruimte is binnen het evenemententerrein.

Als u met een kleinere ruimte als een huis werkt, probeer dan voor mini-buffetten waar voedsel wordt geleverd in wegwerpcontainers en zonder aflevering aan u wordt afgeleverd.

Buffet Catering Tip 3 – Budget en prijzen

De prijs van elk buffet catering menu is meestal geprijsd per pax of als een pakket dat een minimum aantal personen dient. Blijf binnen uw budget en zorg er tegelijkertijd voor dat uw budget de hele maaltijd dekt – voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en drankjes indien nodig. Op zoek naar buffetcatering met een krap budget? Klik hier om 10 buffetmenu’s onder de $ 10 te bekijken

Buffet Catering Tip 4 – Minimale personeelsbezetting / bestedingen

Zorg ervoor dat uw bestelling het minimale bestedingspercentage of headcount heeft bereikt voor het gewenste menu (meestal hebben buffetten een personeelsbestand van> 30 pax en kunnen mini-buffetten een kleinere groep van 10-20px bevatten). De minimale uitgaven voor horecabedrijven variëren van $ 50 tot $ 1500 en de minimale uitgaven van restaurants kunnen variëren van $ 30 tot $ 800. Veel restaurant- en cateringdiensten hebben vaak promoties voor hun buffetmenu’s, dus klik hier om op de hoogte te blijven van de nieuwste promoties.

Buffet Catering Tip 5 – Portiegrootte

Menu’s vermelden vaak het aantal mensen dat het bedient, wat het gemakkelijk maakt. Als het menu echter alleen stukken of formaten weergeeft, zoek dan snel op Google om te zien hoeveel mensen dat kunnen voeden. Een tip is om beoordelingen van cateraars in Almere te controleren om te zien of hun porties aan het licht of aan de zware kant lopen om ervoor te zorgen dat er voldoende bestellingen worden geplaatst.

Buffet Catering Tip 6 – Presentatie

Zorg ervoor dat borden, bestek en servetten worden verstrekt door de cateraar of dat u dit zelf moet regelen. Gewoonlijk worden wegwerpbestek en servetten en soms borden verstrekt en optionele verhuur is verkrijgbaar bij veel cateraars om juiste porseleinen schalen en bestek te huren. Thematische presentaties zijn beschikbaar als onderdeel van sommige buffetaanbiedingen of via speciale verzoeken en extra kosten.

Buffet Catering Tip 7 – Minimaal besteltermijn

Horecabedrijven in Almere hebben vaak 2-5 werkdagen nodig om een ​​buffetbestelling te verwerken, terwijl restaurants dit meestal slechts 1-2 dagen op voorhand doen. Bij het bestellen voor grote groepen (meer dan 150 pax), is het raadzaam om nog eerder van tevoren te bestellen.

Houd u aan deze minimumaankondigingen omdat sommige cateraars vrij streng zijn wat betreft het niet accepteren van last-minute bestellingen.

Buffet Catering Tip 8 – Aanpassingen

Heeft u een feest met een uniek thema? Aanpassing zoals een thematische presentatie van de buffettafel is op speciaal verzoek beschikbaar. Andere aanpassingen die op speciaal verzoek beschikbaar zijn, zijn onder meer het wisselen van gerechten / gepersonaliseerde namen van gerechten.

Andere unieke opties of diensten die bij de cateringmenu’s worden geleverd, zijn live stations of servicepersoneel om uw feestervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Buffet Catering Tip 9 – Extra toeslagen

Op deze speciale verzoeken kunnen toeslagen worden berekend:

Uitrusting

De meeste cateraars zullen zich tijdens de vastgestelde tijd opstellen en 3-4 uur later deze apparatuur verzamelen. Afhankelijk van de cateraar zou een verlenging van de tijd mogelijk zijn tegen een kleine vergoeding.

Lifttoeslag

Afhankelijk van de cateraar is een vergoeding vereist als er geen lift beschikbaar is op de locatie en als cateringapparatuur nodig is om

Leave a Comment