Catering Amsterdam bestellen

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en dat is het niet voor niks. Met prachtige idyllische plekjes aan de grachtengordel van de binnenstad, tot de internationale charme van de corporate Zuidas. Amsterdam heeft vele gezichten. De een nog mooier dan de ander. Het is ook niet zo gek dat veel bedrijven zich willen vestigen in Amsterdam. Een enorm centrale ligging en goede universiteiten bieden veel potentie voor de aanwezige zaken. Omdat binnen deze bedrijfsculturen gelegenheden vaak goed gevierd worden en dit gepaard gaat met mooie feesten en goede catering, zijn Amsterdamse bedrijven altijd opzoek naar een goede cateraar.

Welk type catering kan ik bestellen in Amsterdam?

Wat u ook precies wilt, voor elk soort evenement is er een ideale catering beschikbaar. Host u een evenement overdag, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lunch buffet, koffiebar of een aantal amuses om uw event net dat beetje extra sfeer te geven. Zoekt u meer iets dat echt maaltijdvullend is? Bijvoorbeeld omdat uw personeel moet overwerken of omdat u een event host dat precies valt tijdens het avondeten. Dan kunt u kiezen voor een dinerbuffet of voor een geheel verzorgde BBQ.

Hoe leveren wij de buffet catering aan?

De buffetten worden in Amsterdam aangeleverd in zwarte thermoboxen, die ervoor zorgen dat kouden gerechten meer dan 8 uur gekoeld blijven en warme gerechten meer dan 3 uur warm blijven (boven de HACCP-norm). Wij leveren u al de spullen die u nodig heeft. De warmhoudapparatuur, de borden, het bestek en het gerei leveren wij geheel kosteloos mee. Wij plaatsen het hele buffet voor u, waar u dat wilt en zetten alle gerechten klaar en warm. Als u uitgegeten bent kunt u alles terugstoppen in de meegeleverde thermoboxen. Wij halen de catering weer op wanneer u dat uitkomt. U hoeft ook helemaal niets af te wassen, want dat doen wij! Heeft u ook interesse gekregen in catering in Amsterdam? Ga dan naar onze website.

Leave a Comment