De 7 voordelen van een buffet catering in Haarlem


Overweeg je om vergulde maaltijden of een buffet te hebben tijdens je volgende verzorgde evenement? Ontdek enkele van de onverwachte voordelen van het bestellen van een buffetservice bij een cateraar in Haarlem.

Grotere verscheidenheid aan voedingsmiddelen

Een van de grootste voordelen van een buffet is de mogelijkheid voor variatie. Verzilverde maaltijden beperken uw gasten tot een of twee vooraf geselecteerde menu’s. Een buffet geeft hen echter toegang tot een ruime keuze aan heerlijke gerechten, bereid door een cateraar in Haarlem. Met zoveel opties om uit te kiezen, zullen uw gasten zeker iets vinden dat ze echt leuk vinden.

Meer menigte beweging

Als u meer persoonlijke connecties en socialisatie wilt aanmoedigen, overweeg dan om een ​​buffet te kiezen in plaats van vergulde maaltijden. Met vergulde maaltijden blijven mensen vaak aan hun tafel terwijl het eten naar hen wordt gebracht. Met een buffet staan ​​ze op en gaan door de rij, en ze hebben de mogelijkheid om met andere gasten te communiceren, een nieuw iemand te ontmoeten of langs te komen bij de tafel van een vriend op de terugweg van het buffet.

Gepersonaliseerde porties

Vergulde maaltijden worden geserveerd in standaard porties, zonder rekening te houden met de verschillende eetlust van de gasten. Iemand die het te druk heeft gehad om veel te eten, kan de portie onvoldoende vinden, terwijl iemand die niet erg hongerig is misschien voedsel op het bord achterlaat. Met een buffet kunnen gasten nemen wat ze willen eten, in de hoeveelheden die geschikt zijn voor hen.

Mogelijkheden voor extra functies

Als je je evenement nog spannender wilt maken, kun je een functie als een live foodstation toevoegen aan je cateringbestelling in Haarlem. Live-foodstations gaan over het algemeen niet goed samen met een verzilverd diner, maar ze zijn perfect als contrapunt voor een buffet. Het toevoegen van een voedselstation breidt niet alleen de voedselopties uit, maar biedt ook een andere plek voor gasten om te verzamelen en te chatten.

Minder duur

Buffetten zijn vaak minder duur dan vergulde maaltijden. Gerechten kunnen in bulk worden gemaakt en hoeven niet apart te worden verzilverd en gepresenteerd, en u kunt de kosten van extra bedienend personeel elimineren. Bekijk enkele buffetmenu-opties van Happie Catering om de beschikbare prijzen te zien, van zeer betaalbaar tot premium en luxe opties.

Toeslag voor dieetbeperkingen

Heb je vrienden die geen vlees eten, of die een Halal-dieet volgen? Als Halal-cateraar in Haarlem is al het voedsel van onze cateringservice compatibel met de Halal-dieetwet. Met een buffetspreiding kunt u een aantal gerechten kiezen die geschikt zijn voor vegetariërs, of opties kiezen voor diegenen die zuivel of granen vermijden.

Eyecatcher voor de locatie

Een prachtig buffet zorgt voor een natuurlijke inrichting in uw zaalruimte. Het dient als een brandpunt voor de kamer en maakt het eenvoudiger om de lay-out te plannen. Het kiezen van een bekwame cateringdienst in Haarlem, zoals Happie Catering in Haarlem, betekent dat het buffet van uw evenement niet alleen heerlijk is, maar ook prachtig om naar te kijken. Voor sommige gelegenheden biedt Happie Catering ook bloemencentra aan om het buffet nog aantrekkelijker te maken.

Ben je klaar om een ​​geweldig Halal internationaal buffet te bestellen voor je aankomende evenement? Neem direct contact op met Happie Catering of bestel snel en gemakkelijk online.

Leave a Comment